Horeca

Schevenels Project Interieurs weet door haar jarenlange ervaring met het ontwerpen en plaatsen van interieurs en maatmeubilair voor de horeca hoe je een wow effect kan creëren en hoe je het functionele en esthetische perfect combineert. De inrichting van uw restaurant, brasserie, snackbar of kantine is ons vak.

Kantoor

Schevenels is de juiste partner voor inrichting van uw kantoren. Wij weten als geen ander hoe aangename, functionele en comfortabele kantoorruimtes kunnen bijdragen tot efficiënte en gelukkige medewerkers. Onze ontwerpers helpen u uw kantoor te transformeren in een inspirerende en aangename werkplek.

Infrastructuur

Een uniek interieur voor een volledig concept voor uw verschillende vestigingen, wij zorgen voor een uitgekiend ontwerp en efficiënte realisatie binnen tijd en budget. Wij werken graag een groot project voor u uit van A tot Z. Het is belangrijk dat het een uniek en mooi project wordt waar zowel u als wij trots op kunnen zijn.

Zorg

Wij realiseren projecten voor zorginstellingen, ziekenhuizen, revalidatiecentra, rusthuizen en serviceflats. Onze totaalaanpak combineert functioneel comfort met aangenaam design. Wij weten dat een doordacht interieur bijdraagt tot een prettig gevoel.

Retail

Een uniek interieur voor uw winkelproject of een volledig winkelconcept voor uw verschillende vestigingen, wij zorgen voor een uitgekiend ontwerp en efficiënte realisatie binnen tijd en budget. Wij hebben een uitgebreide ervaring met inrichting van retailketens.

Residentieel

Wij ontwerpen en realiseren ook interieurs voor residentiële woningen. Dit kan gaan van maatmeubilair tot de volledige inrichting of renovatie van uw woning. Wij hebben alles in huis (mensen, machines en een ruime ervaring in interieurbouw) om uw project te realiseren.

Contacteer ons en maak een afspraak

Neem contact op met onze specialisten, wij geven u graag advies op maat.