Wij maken samen uw droominterieur waar

Schevenels Project Interieurs is de specialist in interieurinrichting en totaalprojecten binnen de horeca, kantoor, infrastructuur, zorg, residentieel en retail sector. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Schevenels Project Interieurs neemt graag alle zorgen op een professionele manier uit handen zodat het hele bouwtraject voor u een aangename beleving wordt. Wij garanderen bij elke stap een vlotte opvolging, vanaf de eerste gesprekken tot de finale oplevering van uw project. Wij zorgen samen met u, dat uw zaak in topvorm komt!

Ruimte voor meerwaarde

Voor ons overstijgt interieurvormgeving het creëren van een mooie omgeving en de juiste sfeer. Bij elk project focussen we ons op de meerwaarde van een interieur voor alle gebruikers. Ons streefdoel? Een maximale interieurintelligentie. Via een diepgaande behoefteanalyse stemmen wij de volgende drie elementen op elkaar af:  Function, Feeling & Finance.

Het welslagen van onze projecten meten we af met de volgende drie kernvragen: Voldoet het interieur aan alle gebruikersbehoeftes? Creëeren we de totaalsfeer waarvan u droomde?  Blijven we binnen budget en/of verhoogt uw nieuwe interieur uw rendement? 

Wat zijn de kritische succesfactoren van uw interieur?

Klanten, personeel en bewoners, allemaal hebben ze andere behoeftes en stellen ze verschillende eisen aan de inrichting. We kijken niet alleen naar de functies en behoeftes van vandaag, maar ook naar deze van morgen of binnen vijf jaar. 1001 factoren spelen bij elk project een rol!

Kwaliteit zit hem in de details, maar de kwaliteit is geen detail

Wij creëren de gewenste sfeer in elke denkbare stijl, steeds met een kennersoog voor klasse en detail. Het uitwerken van totaalconcepten vormt onze grote sterkte. De materialen, de decoratie,… elk interieurelement stemmen we op elkaar af. 

Binnen budget

Binnen onze function, feeling & finance meerwaardedriehoek ontbreekt nooit de financiële component. Ook dit element heeft voor ons verschillende invalshoeken. Wij bereiken het maximale met uw beschikbare budget, maar houden ons strikt aan de opgelegde limieten.

Gebruikersbehoeftes in kaart

Alle gebruikersbehoeftes samen vormen het uitgangspunt voor het functionele ontwerp. Enkele voorbeelden: Een woonzorgcentrum of ziekenhuis is er natuurlijk voor de patiënten, maar toffe en aantrekkelijke werkruimtes voor het verplegend personeel vormen een extra troef in de zoektocht naar gemotiveerde en bekwame medewerkers. Of wat dacht u van de cafetaria? Wij maken er een toffe en aangename ruimte van waar het aangenaam vertoeven is, ook voor de kleinzoon die zijn oma bezoekt. U waant zich in een trendy hotel.

Uw gasten hechten veel belang aan de uitstraling en de sfeer van uw restaurant of hotel. Hoe verloopt de circulatie van de obers zo efficiënt mogelijk? Hoe zit de logistiek in elkaar? Hoe ontwerpen we de meubels zodat het poetspersoneel snel en eenvoudig de klus klaart?

Hoe achterhalen we deze succesfactoren?

Voor het eerste ontwerp voert u lange en intense gesprekken met onze sectorspecialisten.

U droomt, verlangt en vertelt ons over de gewenste sfeer, wij ontwerpen en staan in voor de realisatie. Laat u overtuigen door onze feeling voor kwaliteit en zin voor detail.

 

Enkele voorbeelden:

Een kleinzoon komt graag bij opa of oma op bezoek in het rusthuis wanneer het hip en gezellig is. Het doorbreken van de eenzaamheid van de rusthuisbewoner is hier onze absolute prioriteit.

Zich tevreden en gelukkig voelen in uw interieur, betekent dat u er letterlijk thuiskomt.

Uw winkelverkoopsters stralen rust, klasse en zelfverzekerdheid uit wanneer ze zich op hun gemak voelen in het nieuwe winkelinterieur.

Oog voor rentabiliteit

Onze interieurs moeten voor u een meerwaarde creëren. Dat vormt steeds het uitgangspunt. Zo helpen we bijvoorbeeld kosten besparen door een efficiëntere interne logistiek, betere personeelsbenutting, efficiëntere schoonmaak enz..

Of we proberen de omzet te verhogen door meer klanten aan te trekken, klanten meer te laten kopen enz… Maar ook via een optimale benutting van beschikbare ruimte en de optimalisatie van energie-efficiëntie en duurzaamheid dragen we bij tot een betere rentabiliteit. Enkele voorbeelden:

Onze winkelconcepten met focus op een aantrekkelijke, open etalage trekken klanten naar binnen en laten ze meer spenderen. Door het uittekenen van efficiënte logistieke stromen, bespaart u op personeelskosten in uw horecazaak. Met een doordacht meubelontwerp bespaart u straks op reinigingskosten. En hoorde u al van een kruimellat?

Horeca inrichting

Kantoorinrichting

Sport & Entertainment

Praktijkinrichting

Winkelinrichting

Residentieel

Contacteer ons en maak een afspraak

Neem contact op met onze specialisten, wij geven u graag advies op maat.