Project
Klant
Locatie
Project

Foodmaker dat onlangs uitpakte met een opfrissing van zijn concept, deed beroep op Schevenels Project Interieurs voor realisatie van enkel leuke en vernieuwende projecten. De nieuwe Foodmaker pop-up store in Knokke werd door Schevenels ingericht. Helemaal in lijn met de positionering van het merk werd bij de aankleding van het gezellige en huiselijke interieur gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals bamboo. Een ander project voor Foodmaker was de realisatie van een speciale koeltoog in bamboo voor de Foodmaker stand op Tomorrow Land.

Klant

Restaurantketen Foodmaker mikt op gezondheidsbewuste consumenten met een eenvoudig concept: tasty, healthy & convenient. Het aanbod is uitgebreid en vers: gezonde slaatjes, dampende soep, ovenverse brownies en knapperig belegde broodjes.

Foodmaker is sinds december 2014 volledig in handen van StarMeal, het Belgische bedrijf dat slaatjes produceert voor winkels en warenhuizen over heel België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. StarMeal heeft het concept van Foodmaker volledig vernieuwd, en daarbij wordt ook het interieur van alle vestigingen onder handen genomen.

www.starmeal.be | www.foodmaker.com

Locatie
Foodmaker

Zeedijk 649
8300 Knokke

L’Avenida
Marmotta Alpin Hotel
Marmotta Alpin Hotel
Menu